Information

zOne terapi

Anita Lindeneg
Helgesvej 52
4160 Herlufmagle
2020 3296Sundhedsydelse som personalegode

Hvis du som arbejdsgiver har lyst til at forkæle dit personale, samtidig med at du bidrager til at holde dem sunde, og derved også nedbringe evt. sygefravær, og i sidste ende styrker både arbejdsglæde og engagement og effektivitet, er der her en rigtig god mulighed.

Jeg kommer med briks, og alt hvad der skal bruges i forbindelse med massagen eller zoneterapibehandlingen. Det eneste du skal stille til rådighed, er et rum, hvor der er plads til at slå briksen op, og hvor døren kan lukkes.

Det mest almindelige er ½ times behandling pr. medarbejder, men det afgører du naturligvis selv. hvis du har lyst til at give dem mulighed for en hel times behandling, så gør vi det.

Du kan som arbejdsgiver afholde alle udgifter forbundet med behandlingen. Ifølge skattereglerne kan forbyggende behandling med både zoneterapi og massage gives skattefrit til medarbejderen som personalepleje, og kan modtages skattefrit af medarbejderen. Udgiften for dig som arbejdsgiver skal føres som driftsomkostning.

Se SKATS hjemmmeside for beskrivelse af muligheder.

Hvis du som arbejdsgiver kun vil give ex. arbejdstiden, eller en del af udgiften, som tilskud til behandlingen, skal du aftale en løn omlægning med dine medarbejdere svarende til den del de selv skal betale, som så trækkes fra bruttolønnen. Hvad der måtte ligge af lokalaftaler og lign., hvis dine medarbejder eksempelvis er overenskomstansatte, skal naturligvis overholdes.

Jeg afregner direkte med dig som arbejdsgiver, for det antal timer vi har aftalt, og så afkræver du selv dine medarbejdere for evt. egenbetaling.

Jeg kommer gerne ud til en snak, om mulighederne, og jeg tager også gerne min briks med, så du kan få en prøve behandling, så du ved hvad det er du køber.